Háború

Kizuhant az ablakon a Lukoil alelnöke egy moszkvai kórházban

Az orosz olajipari óriáscég vezetője éppen kezelésen volt, amikor az ablakból a halálba zuhant.

2022.09.01 10:17ma.hu

Meghalt Ravil Maganov, a Lukoil orosz olajipari óriásvállalat alelnöke és igazgatótanácsának elnöke, amikor kiesett egy moszkvai kórház ablakán.

Több orosz lap csütörtök reggel arról számolt be, hogy a felsővezető kiesett a moszkvai Központi Klinikai Kórház ablakából, az exkluzív orvosi intézmény magas rangú orosz tisztviselőket és más elit ügyfeleket szolgál ki.

A kórház később megerősítette a hírt, és közölte, hogy a bűnüldöző szervek a helyszínen vizsgálják az esetet.

A Lukoil szintén megerősítette Maganov halálát, és közölte, hogy az "hosszan tartó súlyos betegség után" következett be.

Maganov állítólag a kórházban kezelték. Az első jelentések szerint az épület hatodik emeletéről esett ki és nem élte túl. Vannak olyan feltételezések, hogy a 67 éves férfi öngyilkos lett, miután rossz híreket kapott az állapotáról.

Maganov egész pályafutását az olajiparban töltötte. A Lukoilhoz 1993-ban csatlakozott, és az új tartalékok feltárásával és a kitermelési műveletekkel kapcsolatos kérdésekre összpontosított.

Testvére, Nail Maganov szintén kiemelkedő vezető, aki a Tatneft főigazgatójaként és igazgatótanácsi elnökeként tevékenykedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.